FRIZERSKI SALON ANDREJA
DOBRO DOŠLI!

Dobro došli na našu stranicu! Ovdje se možete informirati o svim uslugama
koje nudimo, te se nadamo da ćete pronaći baš ono što tražite!

HAIRDUSTING

Kosa je nakon hairdusting šišanja glađa,mekša i lakše se raščešljava.

Pogledaj video

BRAZILSKO RAVNANJE KOSE

Ravnanje kose keratinom, drži 4 do 6 mjeseci!

TREPAVICE

Ugrađujemo trepavice u pramenovima koje traju 2-3 tjedna.

FRIZURE

Naše frizure mogu biti moderne,klasične i svečane. Uz klasične,ombre,balayage i
sl.pramenove,radimo i pramenove bez blajha i hidrogena!

Pramenovi

Uz klasične,ombre,balayage i sl.pramenove,radimo i pramenove bez blajha i hidrogena! PRAMENOVI BEZ BLAJHA I HIDROGENA: SHIMMER DECOLOR B. Posvjetljuje prirodnu ili neizbjeljenu kosu(blajhom,svj.bojom,limunom i sl.)nekoliko nijansi. Kosa djeluje kao prirodno posvjetljena na moru.Ne ispire se!

Hairdusting

Vrlo poželjno,posebno šišanje,pogotovo za dugu kosu.Šišanje koje ne skraćuje kosu,niti ne prorjeđuje kao klasično ,već nekoliko milimetara skraćuje ispucale vrhove “iznad vrha”! Kosa je nakon hairdusting šišanja glađa,mekša i lakše se raščešljava.     Hairdusting radimo ručno jer je preciznije i pedantnije!

Seal & Protect (nokti)

TEKUĆINA PROTIV LISTANJA NOKTIJU
Izvrsna tekućina koja se zadržava nakon nanošenja do 3 tjedna, a dosadno listanje i pucanje noktiju je spriječeno! Tekućina je nevidljiva na noktima, te ju s malom manikurom nanosimo za 20 minuta, a kasnije na tako tretirane nokte možete staviti lak, trajni lak ili gel. Sve to za 50 kn! Dođite da Vam premažemo nokte Seal & Protect-om, biti ćete oduševljeni!

Preparati i 10-minutne boje

Šamponi su biljni (kopriva,argan,macadamija),a ostali preparati za njegu i učvrščivaći kose su vitaminski i sa UV faktorom. 10-minutne boje pokrivaju sijede i/ili posvjetljuju kosu – savršen izbor, ako ne želite dugo biti u salonu! Ulja makadamije i arganova ulja su savršeni izbor za Vaše vrhove.

Minival s keratinom

Uz standardne preparate za minival i trajnu, te biljni minival – možete isprobati i minival s keratinom, koji ne isušuje kosu, već se “omota” oko vlasi i njeguje ih.

Brazilsko ravnanje kose

Tekućina Cocochoco s keratinom ne sadrži formaldehid. Osim što izravnava Vašu kosu, hrani ju i čuva od vanjskih utjecaja. Traje 4 – 6 mjeseci, uz pridržavanje svih uputa o održavanju kose nakon nanošenja keratina.

O nama

Imamo dugogodišnje iskustvo ,salon je otvoren prije 25 godina,a radimo i duže.Uz seminare za nokte i trepavice,seminare bojanja i pramenova,specijalizirale smo hairdusting šišanje.Naše frizure mogu biti moderne,klasične i svečane.Cijene su pristupačne,a o uslugama koje pružamo,sobodno se informirajte.

Galerija
Galerija
Galerija
Galerija
Galerija
Galerija
Galerija
Galerija
Galerija
Galerija

Partneri


Kontakt

  Adresa: Ludovika Zelenka 1, 10000 Zagreb

  Telefon: 099 383 6581

  Email: info@fsandreja.hr

Copyright © 2024. Developed by POSLuH.